Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Întâlnire reprezentant firma spaniolă IBERINSA

Întâlnire reprezentant firma spaniolă IBERINSA

                                                                                      

                                        

                                                    CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Întâlnire delegaţie spaniolă


      Preşedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tise, s-a intalnit cu reprezentantul firmei spaniole IBERINSA, membra a grupului ACCIONA, d-nul Carlos Baste Lopez, directorul tehnic al acestui concern la Bucuresti.

      In cadrul intalnirii presedintele Consiliului Judeţean s-a arătat interesat de domeniul de activitate al firmei spaniole, specializată în domeniul ingineriei civile, în al cărui portofoliu se regăsesc lucrări de prestigiu în diferite zone ale lumii, grupul ACCIONA realizând lucrări la podul Ting-Kau, care leagă Hong Kong de China, la turnurile Petronas din Kuala Lumpur, Aeroprotul din Bilbao, precum şi numeroase alte proiecte de anvergură. În România, IBERINSA a realizat mai multe lucrări în domeniul infrastructurii feroviare şi de drumuri, precum şi în domeniul consolidării instituţionale a resurselor umane. În urma intâlnirii, care s-a constituit ca un prim contact, s-a stabilit ca pe viitor să urmeze alte intâlniri, în care să fie analizate elemente şi modalităţi concrete de colaborare.

      IBERINSA (Iberica des Estudios e Ingineria SA) este o firmă de consultanţă dedicată realizării de proiecte de inginerie civilă, mecanică şi electrică. IBERINSA este o companie a grupului ACCIONA, unul din liderii mondiali pe piaţa infrastructurilor, prezentă în peste 30 de ţări.

                                              

 

Biroul de Presă
22.09.2008