Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Întâlnire cu Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România

Întâlnire cu Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România
CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

COMUNICAT DE PRESĂ

     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, s-a întâlnit în cursul zilei de astăzi, joi 26.06.2008 cu Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România Filiala Transilvania, dl. Şerban Ţigănaş, pentru a lua în discuţie viitoarea colaborare dintre forul judeţean şi organizaţia profesională a arhitecţilor clujeni.
    Preşedintele a solicitat desemnarea de către Ordinului Arhitecţilor din România Filiala Transilvania a unui arhitect, persoană cu înaltă pregătire profesională şi care să fie reprezentativă pentru această organizaţie care să devină consilier personal în materie de urbanism al Preşedintelui Consiliului Judeţean. Urmează ca în cel mai scurt timp Ordinul Arhitecţilor să identifice şi să propună persoana care corespunde profilului profesional şi moral solicitat pentru a face parte din Cabinetul Consilierilor Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.
    În cursul întâlnirii s-a discutat, de asemenea, despre necesitatea desemnării unui număr de arhitecţi care să facă parte din Comisia Tehnică de Amenajarea Teritorilului şi Urbanism din cadrul Consiliului Judeţean Cluj. În perioada imediat următoare vor fi nominalizaţi până la cinci arhitecţi care vor fi propuşi pentru a face parte din această Comisie Tehnică. Ulterior, ei vor fi supuşi aprobării prin vot în următoarea şedinţă a forului deliberativ judeţean.Biroul de Presă
26 iunie 2008