Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 23 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Conferinţă de presă- Unitatea Specială de Aviaţie

Conferinţă de presă- Unitatea Specială de AviaţieCONSILIUL  JUDEŢEAN  CLUJ

COMUNICAT  DE  PRESĂ

    Consiliul Judeţean Cluj şi Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vă invită să luaţi parte la o conferinţă de presă extraordinară. Evenimentul va avea loc astăzi, miercuri 14 mai, începând cu orele 14.15, la salonul de protocol al aeroportului şi este dedicat inaugurării Unităţii Speciale de Aviaţie de la Cluj-Napoca. Această unitate este o structură din cadrul Ministerului  Internelor și Reformei Administrative şi va beneficia de suportul logistic a două elicoptere. Aceste aparate vor efectua misiuni menite să asigure ordinea şi siguranţa publică, supravegherea traficului rutier şi a zonei de frontieră. În acelaşi timp, elicopterele vor fi şi la dispoziţia SMURD, pentru transportul pacienţilor aflaţi în stare gravă sau a victimelor accidentelor de circulaţie.
    Cele două elicoptere vor ateriza pe aeroportul clujean în jurul orei 14.30, iar la conferinţă va fi prezent şi comandatul acestei unităţi, comandorul Daniel Persu. Precizăm că USA are o bază care se întinde pe 3,8 ha, în incinta aeroportului internaţional, terenul fiind cedat de Consiliul Judeţean Cluj.
    Pentru deplasarea la aeroport reprezentanţii mass-media vor avea la dispoziţie micorbuze, plecare fiind stabilită pentru orele 13.30, de la Palatul Administrativ.Serviciul Relaţii Publice şi Dezvoltare Locală


Cluj-Napoca
14.05.2008