Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Inaugurare complex locuinte sociale

Inaugurare complex locuinte sociale

                                                                             

                                                                                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Inaugurare complex locuinţe sociale

           Miercuri, 14 aprilie 2010, cu începere de la ora 12.30, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, va participa la inaugurarea Complexului de locuinţe sociale “Don Antonio Rossi” din localitatea Chinteni. Proiectul se referă la construirea a 27 de case sociale, destinate familiilor tinere cu copii, provenite din rândul categoriilor sociale defavorizate şi s-a derulat în urma unui parteneriat între Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj, Asociaţia Chiesse dell’Est şi Consiliul Judeţean Cluj.

           La momentul de înmânare a cheilor pentru familiile beneficiare vor mai participa Don Antonio Rossi, preşedintele Asociaţiei Chiesse dell’Est, P.S. Florentin Crihălmeanu, Episcopul Eparhiei Greco Catolice Cluj-Gherla, precum şi directorul Asociaţiei Caritas, părintele Adrian Avram.

             Este un moment important faptul că se reuşeşte aducerea unei raze de speranţă pentru familiile nevoiaşe, cu atât mai mult cu cât avem ocazia de a oferi o şansă reală pentru viitor unor tineri şi copiilor acestora. Practic primăvara care începe acum, imediat după încheierea sărbătorilor pascale, aduce o schimbare majoră pentru beneficiarii acestor locuinţe”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

               Pentru a facilita accesul jurnaliştilor interesaţi de acest eveniment, Consiliul Judeţean Cluj pune la dispoziţie un microbuz care va pleca din faţa instituţiei la ora 11.45.

Biroul de presă

13.04.2010