Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Reabilitare si extindere Centru Catcau

Reabilitare si extindere Centru Catcau

                                                                                                                                                                                     

                                                                                   

                                                      CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă

Ref: Reabilitare şi extindere Centru de îngrijire şi asistenţă Câţcău

           Consiliul Judeţean Cluj a eliberat avizul pentru studiul de fezbilitate şi documentaţia de avizare pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a Centrului de îngrijire şi asistenţă Câţcău. Beneficiarul acestei investiţii este Consiliul Judeţean prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj.

             Finanţarea investiţiei este asigurată din bugetul de stat prin Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, precum şi bugetul propriu al Consiliului Judeţean Cluj, valoarea totală a investiţiei fiind de 4.107.000 lei, inclusiv TVA,  din care 410.730 lei vor fi asiguraţi de CJ Cluj. Durata de realizare a investiţiei este de 24 de luni.

             “Prin această investiţie urmărim aducerea la standardele existente în acest moment în domeniu, prin asigurarea de spaţii de cazare în camere de două persoane, construirea unor săli de terapie, masă sau activităţi destinate persoanelor vârstnice beneficiare ale serviciilor centrului. Este un nou pas în modernizarea bazei materiale pe care o deţinem în sectorul protecţiei sociale, domeniu prioritar, care se bucură de susţinerea şi sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Cluj”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

              Prin modernizarea centrului se va asigura modernizarea spaţiilor destinate persoanelor asistate, precum şi separarea persoanelor cu dizabilităţi de cele vârstnice. Centrul va găzdui în final 50 de beneficiari, persoane adulte cu dizabilităţi. Suprafaţa totală vizată de modernizări este de 2295 metri pătraţi, suprafaţa totală construită fiind de 2058 metri pătraţi, având un regim de înălţime de subsol cu parter.

Biroul de presă

21.03.2010