Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sinteza conferinta de presa

Sinteza conferinta de presa

                                                                               

                                                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 Informare de presă

 Ref: Conferinţa de presă din data de 09.03.2010

         Preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nii Alin Tişe şi Radu Bica, au susţinut astăzi, 09.03.2010 o conferinţă de presă în cadrul căreia au prezentat situaţia privind investiţiile curente şi viitoare în infrastructura de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Cluj. În principal, prezentarea a vizat proiectele derulate prin Compania de Apă Someş SA, societate la care Consiliul Judeţean este acţionar majoritar.

 „Investiţiile în modernizarea şi, mai ales, extinderea reţelei de apă la nivelul judeţului reprezintă o prioritate a Consiliului Judeţean Cluj. Prin programele pe care le derulăm vom ajunge ca în anul 2013 96% din populaţia judeţului să aibă acces la reţele de alimentare cu apă conforme cu normele europene. De asemenea, avem în vedere să ajungem la un procent de 100% în ceea ce priveşte colectarea şi tratarea apelor uzate”, consideră preşedintele CJ, d-nul Alin Tişe.

        Ataşat vă punem la dispoziţie datele prezentate în cadrul conferinţei de presă, precum şi listele cu lucrările care se vor derula pe străzile din municipiile Cluj-Napoca, Dej, Gherla şi oraşul Huedin.

                                        Sinteza conferinta de presa (ppt.)

 

Biroul de presă

 09.03.2010