Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 25 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Completare documentatie PUG Cluj-Napoca

Completare documentatie PUG Cluj-Napoca

                                                                             

                                               COMUNICAT  DE  PRESĂ


Informare de presă
Ref: Consiliul Judeţean Cluj aşteaptă completarea documentaţiei privind PUG-ul municipiului Cluj-Napoca

     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj se declară plăcut surprins de intenţiile primarului Emil Boc de a realiza parteneriate cu instituţia judeţeană. Proiectele avansate de domnul primar sunt importante prin prisma faptului că vor facilita accesul spre viitorul spital regional de urgenţă, dar vor şi fluidiza traficul pe relaţia Floreşti-Cluj-Napoca.
     ”Cele două artere de circulaţi gândite de domnul primar sunt investiţii necesare oricărui oraş civilizat şi mă bucur că le are în vedere pentru viitor. În ce ne priveşte, conştienţi de importanţa adoptării noului PUG, îl asigurăm din nou pe domnul primar că acesta va fi avizat de îndată ce primăria va completa documentaţia şi va depune toate avizele cerute de lege”, a precizat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.
      Precizăm că, până în acest moment primăria nu a prezentat Comisiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului de pe lângă Consiliul Judeţean Cluj avizele din partea Agenţiei de Protecţia Mediului, Ministerului Transporturilor şi Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Cluj. În lipsa acestor avize prevăzute de legislaţia în vigoare, avizarea PUG-ului nu este posibilă.

Biroul de presă
23.01.2013