Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Comemorarea a 50 de ani de la moartea lui Martin L. King Jr.

Comemorarea a 50 de ani de la moartea lui Martin L. King Jr.


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Activităti de comemorare a celor 50 de ani de la moartea  lui Martin Luther King Jr.

 

 Biblioteca Judeteană „Octavian Goga”, institutie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judetean Cluj, se alătură demersului de comemorare a celor 50 de ani de la moartea  lui Martin Luther King Jr., prin organizarea mai multor activităti menite să celebreze valorile voluntariatului si prieteniei, dar si importanta lecturii în general. Astfel, partenerii bibliotecii se vor implica în activităti de lectură pentru copii, seniori si persoane cu nevoi speciale, care se vor desfăsura miercuri, 04 aprilie 2018, după cum urmează:

Voluntarele Asociatiei Femeilor de Afaceri vor fi prezente, începând cu ora 15.00, la o Or? de lectur? pentru copii. Activitătiile se vor desfăsura la Clinica Pediatrie I, Clinica Pediatrie II ?i Clinica Pediatrie III.

Activităti de lectur? si informare pentru copii vor avea loc de la ora 13.00 la filiala Bibliosan a Bibliotecii Judetene din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, cu participarea medicului specialist medicină dentară Ani Florentina.

            De asemenea, copiii sunt asteptati si la Biblioteca Comunală Jucu la o Oră de lectură ?i atelier de lucru, începând cu ora 10.00.

            Pentru seniori se organizează Ore de lectur? la Centrul de Îngrijire ?i Asisten?? Cluj-Napoca de la ora 11.00 si la Centrul pentru Persoane Vârstnice Recea Cristur de la ora 10.00.

Totodată, Asocia?ia Derzelas sărbătoreste ziua memorială dedicată lui Martin Luther King Jr. printr-o Or? de lectur? ?i atelier de lucru pentru persoane cu nevoi speciale, care va avea loc la sediul asociatiei de la 10.30.

Biblioteca Judeteană „Octavian Goga” Cluj inaugurează la ora 13.00 o mini-bibliotecă la Cabinetele de medicin? de familie de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 5. De la ora 17.00 va avea loc la filiala „Traian Brad” a Bibliotecii Judetene, Clubul m?micilor, cu participarea psihopedagogului Gabriela Barbu.

Informatii complete despre program sunt disponibile si online pe pagina web dedicată proiectului: http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/.

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul 4/4PentruPrieteni, inspirat de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă si importantă a vietii este: ce faci pentru ceilalti?”. Prin acest proiect, ziua de 04 aprilie 2018, în care se comemorează 50 de ani de la moartea  lui Martin Luther King, Jr. , este dedicată comunitătii si faptelor bune.

 

 

Biroul de presă

03 aprilie 2018