Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Clujul si-a premiat campionii!

Clujul si-a premiat campionii!


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Clujul si-a premiat campionii!     Vineri, 15 iunie 2018, Primaria municipiului Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj au organizat, la Casino Centru de Cultura Urbana Cluj din Parcul Central „Simion Barnutiu”, ceremonia de premiere a echipelor sportive din Cluj-Napoca ce au obtinut rezultate remarcabile in sezonul competitional 2017-2018.
     „Suntem extrem de mandri de faptul ca, la Cluj, avem asemenea echipe si sportivi de mare valoare, care ne reprezinta cu succes si ne fac cinste atat in tara, cat si in plan international. Performantele de exceptie obtinute ii transforma in veritabili ambasadori ai Clujului. In ceea ce ne priveste, vom continua sa sprijinim sportul, atat cel de performanta cat si cel de masa”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     In cadrul acestei festivitati, cele doua institutii publice au premiat echipele clujene de fotbal care au obtinut performante notabile, aducand acasa mai multe trofee. Campionii care au adus titluri de exceptie in Cluj-Napoca, Oras European al Sporturilor 2018, sunt:
-    Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj, care a reusit a doua promovare, in tot atatia ani, in urma castigarii, fara drept de apel, a celei de-a 5-a serii din liga a III-a;
-    Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, ce a obtinut al 8-lea titlu consecutiv de campioana a Romaniei. Odata cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie in fotbalul romanesc, nicio echipa feminina sau masculina neavand un astfel de palmares;
-    Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj, care a obtinut un nou titlu de campioana, cel de-al 4-lea la cel mai inalt nivel competitional din istoria clubului, urmand ca in sezonul 2018-2019 sa se lupte pentru un loc in cea mai importanta competitie la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.
     Nu in ultimul rand, avand in vedere faptul ca sfera de competenta a forului administrativ judetean acopera intreg judetul, Consiliul Judetean Cluj a premiat si performanta echipei turdene de handbal masculin, Asociatia Handbal Club POTAISSA Turda, castigatoare, in premiera, a Trofeului „EHF Challenge Cup”.


Biroul de presa
15 iunie 2018