Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Clujul, pregatit pentru Campionatul European de Raliuri

Clujul, pregatit pentru Campionatul European de Raliuri


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Informare de presa
Ref. Clujul, pregatit pentru probele speciale si superspeciala primei etape a Campionatului European de Raliuri

In calitate de partener in organizarea unuia dintre cele mai mari evenimente automobilistice gazduite in acest an de judetul Cluj – Campionatul European de Raliuri 2017, etapa I, Consiliul Judetean Cluj invita toti clujenii si turistii aflati in vizita la acest sfarsit de saptamana sa ia parte la numeroasele evenimente organizate cu acest prilej.

Vineri, 5 mai, clujenii sunt invitati sa se bucure de primele patru probe speciale ce se desfasoară la Tarnita (circa 25 km), Belis 1 (circa 14 km), Rasca (22 km) si Floresti (circa 7,2 km). Sambata, 6 mai, vor mai avea loc inca noua probe speciale si o superspeciala, in urmatoarea ordine: Valea Fericirii 1 (circa 10 km), Belis 2 (14 km), Manastireni 1 (9 km), Dangau 1 (12 km), Floresti 2 (7,2 km), Floresti 3 (7,2 km), Valea Fericirii 2 (10 km), Manastireni 2 (9 km) si Dangau 2 –Power Stage (12 km). Totodata, in dupa amiaza zilei de sambata va avea loc si o spectaculoasa probă superspeciala in zona Cluj Arena.

Sprijinul nostru pentru acest eveniment cu adevarat deosebit care pune Clujul pe harta mondiala a automobilismului a fost unul total si neconditionat si a constat, in principal, in pregatirea corespunzatoare a drumurilor noastre judetene din zona montana pe care se desfasoară probe si in punerea la dispozitie, cu tot ceea ce e necesar, a esplanadei din zona Cluj Arena”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Astfel, in vederea derularii in conditii optime a competitiei, Consiliul Judetean a intervenit pe drumurile judetene pe care se organizeaza probele speciale, respectiv DJ 103K Capusu Mare – Dangaul Mare - Rasca – Dealul Negru – Belis si DJ 107P Gilau (DN1) - Somesu Rece – Lacul Tarnita - Marisel - DN1R, atat prin executarea de lucrari de intretinere specifice cat si prin ridicarea deseurilor depozitate in mod ilegal pe traseu. In ceea ce priveste esplanada stadionului Cluj Arena, locatie in care se afla sediul central al raliului si centrul de presa, forul administrativ judetean a pus la dispozitia organizatorului principal - Napoca Rally Academy, o serie de facilitati printre care elementele necesare de logistica si personal specializat.

 

Biroul de presa
            5 mai 2017