Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Clujana - semnare contract achizitie Academia de Politie

Clujana - semnare contract achizitie Academia de Politie

                                                                       

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Semnare contract achiziţie încălţăminte – Clujana - Academia de Poliţie
 
        S.C. Clujana S.A., societate comercială aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a semnat în data de 21 noiembrie 2009, contractul de achiziţie publică cu Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, în vederea livrării a 2100 de perechi de încălţăminte, cu posibilitate de mărire ulterioară a comenzii. Valoarea contractului de achiziţie semnat este de  249.900 lei.
         Produsele care urmează a fi livrate constau din 700 de perechi de pantofi de vară bărbaţi, 700 de perechi de pantofi de iarnă bărbaţi precum şi 700 de perechi ghete bărbaţi.
         Data limită de livrare a produselor este 15.12.2009.
        „Contractul semnat vineri, 21.11.2009, cu Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti are o importanţă deosebită şi o conotaţie simbolică întrucât reprezintă primul contract încheiat cu o instituţie publică, din momentul redeschiderii Societăţii Clujana. Este un prim succes în demersul iniţiat încă de la începutul mandatului actualei conduceri a Consiliului Judeţean în vederea recâştigării pieţelor tradiţionale ale acestei prestigioase societăţi clujene, o atenţie aparte fiind acordată structurilor militarizate ale statului român. Îmi exprim convingerea fermă că, urmare a actualei strategii de dezvoltare a societăţii şi a investiţiilor în retehnologizare de care Clujana a beneficiat în ultima perioadă, asemenea contracte vor continua să apară”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

 

Biroul de presă
24.11.2009