Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Cluj Arena, pregatit pt. amicalul Romaniei cu Chile

Cluj Arena, pregatit pt. amicalul Romaniei cu Chile

 

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref. Stadionul Cluj Arena, pregătit pentru amicalul de lux al României cu Chile

 

            Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta fanilor echipei nationale de fotbal a României faptul că astăzi, luni, 12 iunie a.c., vor putea să urmărească gratuit, timp de 15 minute, antrenamentele oficiale ale reprezentativelor României si statului Chile, după următorul program: echipa statului sud-american – cu începere de la ora 18.00 iar echipa României cu începere de la ora 19.00. Antrenamentele jucătorilor celor două formatii vor fi precedate de obisnuitele conferinte de presă care vor fi sustinute cu aproximativ o jumătate de oră înainte de iesirea acestora pe gazon.  

            Cu doar o zi înainte de meciul amical dintre echipa României si câstigătoarea de anul trecut a Copei America, ritmul operatiunilor efectuate în vederea asigurării unui gazon de cea mai bună calitate este unul intens. În acest scop, în perioada care a mai rămas până la meci se efectuează diverse activităti de mentenantă curentă a suprafetei de joc, irigări, tunderi succesive si trasarea terenului, aplicarea de tăvălugiri pentru asigurarea planeitătii corespunzătoare, etc.

            „Stadionul emblemă al Clujului este mai mult decât pregătit pentru acest regal fotbalistic, astfel încât spectatorii care vor fi prezenti în tribunele Cluj-Arena să poată urmări un fotbal de calitate, realizat de unii dintre cei mai talentati jucători de fotbal din lume, precum Alexis Sanchez, Arturo Vidal sau Claudio Bravo”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Întrucât siguranta tuturor celor care vor fi prezenti marti, 13 iunie, cu începere de la ora 21.00, în tribunele stadionului Cluj Arena, reprezintă una dintre preocupările majore ale Consiliului Judetean Cluj, în calitate sa de proprietar si administrator al arenei-gazdă, au fost stabilite, împreună cu celelalte institutii si entităti cu atributii în domeniu, o serie de reguli si măsuri sporite de securitate. S-a luat, astfel, decizia ca primul control amănuntit să aibă loc într-un perimetru aflat la circa 25-30 de metri distantă fată de stadion. Totodată, din dorinta de a asigura accesul în conditii optime pe Cluj Arena, reprezentantii Directiei de Administrare si Exploatare a Stadionului Cluj Arena îi anuntă pe iubitorii fotbalului că accesul în incinta stadionului va fi permis în ziua meciului începând cu ora 19.00.

 

Biroul de presă

12 iunie 2017