Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Cluj Arena, pregatit pentru marele meci

Cluj Arena, pregatit pentru marele meci


                                                                                        
CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJInformare de presă
Ref. Cluj Arena, pregătit pentru meciul România – Danemarca     În contextul în care Federaţia Română de Fotbal a anunţat punerea în vânzare, cu data de miercuri, 1 martie 2017, a biletelor pentru meciul de fotbal România – Danemarca, partidă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, confruntare ce se va disputa în data de 26 martie a.c. pe Cluj Arena, Consiliul Judeţean Cluj face următoarele precizări:
     Gazonul stadionului Cluj Arena a ieşit cu bine din iarnă şi se prezintă în acest moment în condiţii bune, cu o iarbă în curs de regenerare după sezonul rece. În acelaşi timp, pentru aducerea terenului la starea optimă în vederea disputării meciului celor două selecţionate de fotbal au fost demarate, cu ajutorul unor utilaje profesionale, ample lucrări de fertilizare a gazonului, vertidrenare, periere, tunderi succesive, cilindrare longitudinală şi transversală, aerare prin tăiere şi perforare precum şi tratamente de prevenţie şi combatere.
     „Îi asigur pe această cale pe toţi iubitorii de fotbal din România că starea gazonului este una bună şi că am luat deja toate măsurile care se impun astfel încât la data disputării partidei România-Danemarca suprafaţa de joc de pe Cluj Arena să se prezinte în condiţii optime pentru disputarea acestui meci de o importanţă deosebită pentru calificarea la turneul final”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     În vederea unei corecte informări a tuturor iubitorilor de fotbal şi, în special, a suporterilor echipei naţionale de fotbal a României, reamintim faptul că biletele pot fi procurate exclusiv online, de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, şi nu de la casele de bilete ale Cluj-Arena!
 
Biroul de presă
28 Februarie 2017