Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Clubul absolventilor - Scoala Populara de Arte

Clubul absolventilor - Scoala Populara de Arte

                                                                            

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Inaugurarea Clubului Absolvenţilor Şcolii de Arte Cluj -  „ARTE XXI”


              Consiliul Judeţean Cluj prin Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea acestuia, anunţă inaugurarea Clubului Absolvenţilor Şcolii de Arte Cluj – ARTE XXI. Inaugurarea va avea loc în data de 12 noiembrie 2009, începând cu ora 17.00, la sediul Galeriei „ARTE” de pe str. Vasile Alecsandri, nr. 1, din Cluj-Napoca, prin vernisajul unei expoziţii de pictură. Expoziţia de pictură va fi deschisă în perioada 12-26 noiembrie 2009, fiind realizată de foştii cursanţi ai claselor de pictură ale Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda”, intrarea fiind liberă.  
           Expoziţia de pictură va cuprinde un număr de 30 de lucrări în diferite tehnici de lucru, specifice picturii, având ca şi teme peisaje, naturi statice şi motive florale.  Temele abordate sunt privite prin filtrul personal de fiecare expozant şi sunt redate în 2-3 lucrări expuse de fiecare. 
           Această expoziţie este rezultatul proiectului „Şi noi am fost la Şcoala de Arte”, proiect care se adresează absolvenţilor Şcolii de Arte implicaţi în derularea activităţilor culturale ale instituţiei. Prin intermediul Clubului se doreşte reunirea şi promovarea absolvenţiilor şcolii şi în acelaşi timp se oferă posibilitatea participării la diferite manifestări culturale. Membrii Clubului, foşti absolvenţi ai Şcolii Populare de Arte “Tudor Jarda”, vor fi  sprijiniţi să organizeze astfel de evenimente artistice în care să se promoveze talentul personal şi implicit instituţia care i-a format.
            Cu ocazia inaugurării Clubului Absolvenţilor Şcolii de Arte Cluj – ARTE XXI,  Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” aşteaptă foştii cursanţi să ia legătura cu secretariatul instituţiei la numărul de telefon 0264-592576, e-mail:
scoaladeartecluj@yahoo.com.


Biroul de presă
11.11.2009