Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > CJ Cluj premiaza elevii de nota 10

CJ Cluj premiaza elevii de nota 10


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Elevii clujeni care au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala vor fi premiati de Consiliul Judetea
n     Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, a anuntat faptul ca, in semn de apreciere pentru performanta exceptionala a celor 13 elevi din judet ce au obtinut media 10,00 la Evaluarea Nationala din acest an, va initia procedura de premiere in bani a acestora. Ceremonia publica va avea loc la sediul forului administrativ judetean, la o data ce va fi anuntata ulterior.
     ,,Acesti tineri valorosi ai Clujului merita toata aprecierea noastra intrucat, prin performantele obtinute, aduc cinste atat judetului, cat si invatamantului clujean. Adevarate modele, acestia au dovedit, alaturi de dascalii si parintii care le-au indrumat pasii, ca prin munca sustinuta, ambitie si determinare se poate atinge acest ideal”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, atat cei 13 absolventi care au promovat probele de la Evaluare cu nota 10,00, cat si cei care, eventual, vor obtine acest rezultat la finalul perioadei de contestatii, ca urmare a reevaluarii lucrarilor, vor primi pe langa diplomele de excelenta si o suma de bani oferita de Consiliul Judetean in semn de recunoastere si apreciere a performantei obtinute.


Biroul de presa
20 iunie 2018