Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Certificat international - Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Certificat international - Muzeul Etnografic al Transilvaniei

                                                                                      

                                   CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Certificat internaţional de Excelenţă pentru Muzeul Etnografic al Transilvaniei

     Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă primirea Certificatului de Excelenţă TripAdvisor 2013, distincţie oferită în urma evaluărilor şi preferinţelor utilizatorilor celui mai mare site de turism din lume  TripAdvisor.                  .
      Acest premiu răsplăteşte excelenţa serviciilor în domeniul ospitalităţii şi este acordat doar instituţiilor care obţin, în mod constant, aprecieri deosebite din partea vizitatorilor şi turiştilor TripAdvisor. Un aspect deosebit de important în acest context îl reprezintă faptul că doar 10% dintre cele mai performante companii listate primesc anual această distincţie.
    „Câştigarea acestui premiu internaţional reconfirmă poziţionarea Muzeului Etnografic al Transilvaniei în topul celor mai performante instituţii culturale din România. De altfel, în sprijinul acestei afirmaţii vin atât calitatea serviciilor oferite, confirmată în repetate rânduri şi răsplătită inclusiv prin acest premiu internaţional, cât şi numărul de vizitatori în continuă creştere şi care a ajuns anul trecut la peste 54.000 de persoane” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.
      Pentru a se califica în vederea obţinerii acestui certificat, furnizorii de servicii culturale trebuie să menţină un punctaj general de minim patru puncte din cinci posibile în ceea ce priveşte evaluările publicului şi să fie listaţi pe site cel puţin un an de zile. Un criteriu suplimentar îl reprezintă volumul de evaluări primite în ultimele 12 luni.
      Reamintim în acest context faptul că o serie de muzee renumite din întreaga lume (Sydney, Chicago, Sao Paolo, Roma) se bucură de certificarea oficială TripAdvisor, recunoaştere care se datorează feedback-ului oferit de vizitatori.

       Biroul de presă
       12 septembrie 2013