Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Caravana Produs de Cluj la Huedin

Caravana Produs de Cluj la Huedin
CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref.: Caravana Produs de Cluj ajunge la Huedin     Asociatia Produs de Cluj, entitate aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, va organiza o noua editie a targului traditional in orasul Huedin. Manifestarea expozitionala se va desfasura in zona centrala a orasului, intre 29 iunie si 1 iulie, in parteneriat cu Primaria si Consiliul local Huedin.
     „Incheiem seria targurilor Produs de Cluj organizate in judetul nostru la Huedin, oras unde revenim dupa doi ani. Ne intoarcem aici cu drag si cu emotii, deoarece la fiecare dintre cele trei editii anterioare publicul a fost unul de exceptie. Am simtit de fiecare data ca suntem asteptati si primiti cu caldura, oamenii muntilor confirmandu-si renumele de gazde primitoare. Am simtit aici dorinta vizitatorilor de a vedea si cumpara articole artizanale si alimente direct de la producatori, de a viziona spectacole de folclor autentic, toate acestea fiind o realitate la Targul Produs de Cluj. Suntem convinsi ca si aceasta editie a proiectului nostru va fi una de tinut minte, la fel ca cele anterioare”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     La Targul Produs de Cluj de la Huedin, desfasurat sub semnul Centenarului, vor fi prezenti partenerii traditionali ai Asociatiei, care vor expune preparate alimentare realizate dupa retete proprii, respectiv uleiuri presate la rece, miere de albine, dulceturi, siropuri si sucuri naturale, turta dulce si prajituri de casa. Nu vor lipsi lavanda, costumele populare, bijuteriile lucrate de mana sau obiectele sculptate in lemn. Cei mai priceputi bucatari clujeni vor gati in aer liber pentru ca vizitatorii sa aiba sansa de a gusta din bucatele traditionale. Zilnic, pe scena targului vor evolua ansambluri folclorice si solisti de muzica populara care vor canta despre Transilvania si Unire, despre bucuriile romanilor. Special, pentru cei mici, va avea loc un spectacol de magie si va fi prezent modernul parc de distractii, unde voia buna este cuvant de ordine si adrenalina la mare cautare.


Biroul de presa
27 iunie 2018