Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Campionatul de Bocce al scolilor speciale

Campionatul de Bocce al scolilor speciale
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Campionatul Judetean de Bocce al scolilor speciale din judetul Cluj     Scoala Gimnaziala Transilvania Baciu, institutie de invatamant special aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a organizat luni, 4 iunie a.c., Campionatul Judetean de Bocce al scolilor speciale din judetul Cluj.
     Inclusa in Calendarul Competitional Sportiv Judetean dedicat elevilor cu cerinte educationale speciale din judet si aflata la cea de-a patra editie, competitia este destinata elevilor cu deficiente neuro-psiho motorii moderate si severe. Jocul cu mingi Bocce a fost adaptat pentru acestia prin micsorarea terenului si executarea individuala a trei aruncari, cu bile specifice, inspre o tinta - o alta bila, colorata diferit. Potrivit regulilor jocului, castigatorul, pentru fiecare dintre cele trei categorii de varsta, este cel care obtine cea mai mica distanta dintre bila de referinta si una dintre cele trei aruncate.
     Insotiti de profesorii de educatie fizica si kinetoterapie, elevii proveniti din scolile speciale ale judetului Cluj au participat la campionat cu maxim entuziasm, demonstrand abilitatile motorii si spiritul lor competitional. In final, fiecare dintre scolile participante a avut cel putin cate un castigator – 18 locuri/3categorii de varsta/fete-baieti.
     Cu spijinul unor oameni inimosi, toti elevii au fost recompensati cu diplome de participare si dulciuri, locatia - Baza Sportiva Gheorgheni si vremea frumoasa facand ca aceasta competitie sa aduca zambete pe fetele copiilor.


Biroul de presa
5 iunie 2018