Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Campionatele Internationale de Atletism pe Cluj Arena

Campionatele Internationale de Atletism pe Cluj Arena


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Cluj Arena va gazdui si in acest an Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei


 
     Cluj Arena aduce la cunostinta tuturor celor care iubesc sportul, si nu numai, faptul ca, in zilele de sambata si duminica, respectiv in perioada 2-3 iunie a.c., incepand cu ora 19:00, pe stadionul emblema al Clujului, se va desfasura o noua competitie de top cu participare internationala, in cadrul careia vor concura unii dintre cei mai valorosi atleti romani ai momentului, alaturi de performeri din strainatate, campioni olimpici, europeni si recordmani mondiali.
     „Stadionul Cluj Arena se dovedeste a fi, o data in plus, in topul preferintelor in ceea ce priveste locatia optima pentru derularea unor competitii sportive de mare anvergura. Cu acest prilej, vreau sa ii asigur pe toti atletii si spectatorii ca, in momentul in care se va da startul concursului, stadionul va fi mai mult decat pregatit pentru marea confruntare, astfel incat intregul eveniment sa ramana o amintire placuta pentru toti cei prezenti” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Astfel, in conformitate cu prevederile contractului incheiat intre Cluj Arena si Federatia Romana de Atletism, pe stadionul simbol al Clujului vor fi organizate, pentru a treia oara, Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei, una dintre cele mai vechi si mai apreciate competitii atletice de profil din lume. Cei prezenti vor avea ocazia sa-i urmareasca concurand pe pista moderna a Cluj Arena pe unii dintre cei mai titrati atleti romani, precum Alina Rotaru (campioana universitara in 2017 la saritura in lungime), Andreea Panturoiu (campioana europeana U23 in 2017 la triplu salt) sau pe Andrei Gag (vicecampion mondial de sala la aruncarea greutatii), care vor asigura un spectacol atletic de inalta tinuta, alaturi de zeci de sportivi de top.
     Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei au o istorie extrem de bogata, de 62 de editii, scopul celei cu numarul 63 fiind si acela de a deschide calea Grand Prix-urilor de atletism organizate in Romania. Competitia din acest an va avea cca. 20 de probe, dintre cele mai apreciate – 100 de metri, saritura in inaltime, triplusalt, aruncarea greutatii, stafeta, 5000 de metri, etc.
     Informatii suplimentare referitoare la program, bilete, conditii de acces, pot fi obtinute accesand web-site-ul www.internationale.fra.ro.
 
Biroul de presa
31 mai 2018