Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 19 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Campania Impreuna in comunitate

Campania Impreuna in comunitate


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. „Impreuna in comunitate” – o campanie de promovare a serviciilor sociale ale D.G.A.S.P.C. Cluj     Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, institutie de interes public aflata in subordinea Consiliului Judetean, va desfasura, in perioada septembrie – noiembrie 2017, campania de promovare a serviciilor sociale sub sloganul „Impreuna in comunitate”. Scopul acestei manifestari este acela al identificarii nevoilor si rezolvarii cu celeritate a problemelor beneficiarilor prin oferirea de servicii de calitate.
     In acest sens, se vor realiza intalniri de lucru in teren la toate primariile din judetul Cluj, conferinte, dezbateri pe diferite teme de interes adresate specialistilor in asistenta sociala, precum si evenimente de tipul „Ziua Portilor deschise” in institutiile de asistenta sociala pentru copii, persoane varstnice si persoane cu dizabilitati.
     Reamintim faptul ca misiunea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj este de a asigura, la nivel judetean, aplicarea politicilor si strategiilor in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si a oricaror persoane aflate in nevoie.


Biroul de presa
7 septembrie 2017