Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Avizare PUZ Spitalul Regional de Urgenta

Avizare PUZ Spitalul Regional de Urgenta

            

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Avizare PUZ Spitalul Regional de Urgenţă Cluj

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a prezidat astăzi, 13 aprilie 2011, şedinţa Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului a Consiliului Judeţean Cluj.

În cadrul acesteia a fost analizat şi avizat Planul Urbanistic Zonal (PUZ) – Spitalul Regional Clinic de Urgenţă, Localitatea Floreşti, judeţul Cluj. În perioada imediat următoare va avea loc prezentarea acestuia pentru aprobare în plenul Consiliului Local al comunei Floreşti.

Tot în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului care a avut loc astăzi, a fost avizat şi PUZ-ul aferent construirii Parcului Industrial Tetarom IV.

Ne bucură faptul că, după dezbaterile aprinse pe care le-am avut ieri în cadrul şedinţei Comisiei de Urbanism, am reuşit astăzi să ajungem la un consens şi să luăm o decizie foarte importantă. Avizarea PUZ-ului la Spitalul Regional de Urgenţă a constituit un mare pas în faţă pentru realizarea acestui obiectiv prioritar atât pentru Consiliul Judeţean Cluj, cât şi pentru cei aproximativ 4 milioane de oameni din regiunea de nord-vest României”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

         Biroul de presă 

             13.04.2011