Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Autorizare lucrari modernizare DJ Gherla-Taga-Camarasu

Autorizare lucrari modernizare DJ Gherla-Taga-Camarasu

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Au fost autorizate lucrările de modernizare a drumului Gherla-Ţaga-Cămăraşu 

Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a semnat astăzi, 2 aprilie 2013, autorizaţia de construire în vederea executării lucrărilor de modernizare a DJ 109C Gherla-Ţaga-Cămăraşu. Lucrările vor demara în câteva zile, durata de execuţie fiind de 24 de luni.

Odată cu semnarea autorizaţiei de construire, modernizarea acestui drum judeţean a intrat în linie dreaptă. Din fericire, am primit acordul responsabililor de mediu şi, în consecinţă, vom ţine cont de recomandările făcute, în sensul în care, pe anumite porţiuni aflate în vecinătatea zonelor protejate, se va lucra după perioada de depunere a ouălor de către păsările care cuibăresc aici. Important este că, după ani de aşteptări şi amânări, drumul care leagă Gherla de Cămăraşu şi care tranzitează nu mai puţin de cinci comune, va fi modernizat. Aştept ca, în zilele următoare, să vină cererile de autorizare şi pentru alte drumuri cuprinse în proiectele de modernizare şi reabilitare”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Reamintim în acest faptul că drumul judeţean Gherla-Ţaga-Cămăraşu face parte din lotul atribuit firmei Kiat. Valoarea de execuţie a lucrărilor este de 23.102.847,88 lei, pentru o lungime de aproximativ 39 de km.  

 

Biroul de presă

 2 aprilie 2013