Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Audiente Cartierul Intre Lacuri

Audiente Cartierul Intre Lacuri

                                                                                

                                              CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Audienţe în municipiul Cluj-Napoca – Cartierul Între Lacuri


     Începând cu luna februarie 2011, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a reluat seria întâlnirilor cu cetăţenii judeţului Cluj cu o nouă etapă a programului „Audienţe în teritoriu”: audienţele în municipiile judeţului şi în oraşul Huedin.
     Astfel, vineri, 4 martie 2011, d-nul Alin Tişe va susţine cea de-a doua întâlnire de acest fel cu cetăţenii municipiului Cluj Napoca, aceasta urmând a se desfăşura în Cartierul Între Lacuri, la Şcoala Generală Alexandru Vaida Voevod, cu începere de la ora 17.00. În cadrul audienţelor vor fi abordate aspecte de interes general, cetăţenii având posibilitatea de a prezenta preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj problemele cu care se confruntă precum şi propunerile pe care le au în vederea unei optime administrări a comunităţii.
    „Necesitatea organizării acestor întâlniri în localităţile urbane este determinată de faptul că avem o responsabilitate importantă – aceea de a prezenta şi clujenilor din mediul urban cele mai importante proiecte aflate în derulare. În acest fel ne asigurăm că iniţiativele şi proiectele noastre răspund unor nevoi reale şi concrete ale cetăţenilor şi le oferim clujenilor posibilitatea de a se implica în actul decizional local, formulând propuneri menite să contribuie la eficientizarea activităţii administraţiei publice”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe. 
     Alături de preşedintele Consiliului Judeţean, la aceste întâlniri vor participa reprezentanţi ai instituţiilor cu competenţe în gestionarea principalelor probleme cu care se confruntă cetăţenii: Compania de Apă Someş, Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Cluj, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, precum şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.
     În paralel, continuă şi programul „Audienţe on-line”, adresat tuturor utilizatorilor platformei de socializare Facebook. Audienţele au loc în fiecare zi de Joi de la ora 16.00, pe pagina personală a preşedintelui CJ -
http://www.facebook.com/#!/AlinTise şi pe contul „Se întâmplă în Cluj” http://www.facebook.com/#!/seintamplaincluj


Biroul de presă
03.03.2011