Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 23 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Au fost finalizate lucrarile de intretinere pe primii 21 de kilometri din cei 42 ai drumului judetean DJ 107M

Au fost finalizate lucrarile de intretinere pe primii 21 de kilometri din cei 42 ai drumului judetean DJ 107M

                                                                                      

                                  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref. Au fost finalizate lucrările de întreţinere pe primii 21 de kilometri din cei 42 ai drumului judeţean DJ 107M


     Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic, a turiştilor şi a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de întreţinere pe primii 21 de kilometri ai drumului judeţean DJ 107M, între localităţile Luna de Sus şi Săcel.
     „Importanţa acestor lucrări este dată atât de caracterul strategic al acestui drum judeţean care duce spre zona montană şi turistică Băişoara – Valea Ierii – Buru cât şi de faptul că sectorul de drum de 21 de km pe care acum l-am finalizat şi pe care se poate circula în condiţii normale era unul extrem de deteriorat” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     Lucrările de întreţinere şi reparaţii demarate de Consiliul Judeţean vizează întreaga lungime de 42 de kilometri a drumului judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba.
     Astfel, pe sectorul de drum Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel au fost executate şi finalizate lucrări de frezare, burduşiri, plombări cu asfalt, acostamente, şanţuri, cosiri, etc. lucrările de pe acest sector de drum, respectiv între kilometrul 0+000 şi kilometrul 21+000 fiind executate de SC Diferit Construct SRL Cluj-Napoca.
     Pe tronsonul Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba, de la kilometrul 21+000 până la kilometrul 42+000, lucrările sunt executate de Societatea de Construcţii Napoca SA Cluj-Napoca, acestea fiind încă în derulare.

Biroul de presă
14 septembrie 2016