Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Au demarat lucrarile de intretinere si reparatii pe drumul judetean DJ 109 Rascruci-Borsa-Vultureni-Aschileu

Au demarat lucrarile de intretinere si reparatii pe drumul judetean DJ 109 Rascruci-Borsa-Vultureni-Aschileu

                                                                                    

                                                  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref. Au demarat lucrările de întreţinere şi reparaţii pe drumul judeţean DJ 109 Răscruci – Borşa – Vultureni - Aşchileu

 


     Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de întreţinere şi reparare a drumului judeţean DJ 109 Răscruci – Borşa – Vultureni – Aşchileu, obiectivul principal fiind acela de a fluidiza traficul rutier din zonă şi de a asigura o circulaţie normală, în condiţii de siguranţă.
     Lucrările vizează un tronson cu o lungime totală de cca. 20 de kilometri, mai exact de la kilometrul 13+000 până la kilometrul 32+700.
     În etapa actuală, se execută plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu plombări cu emulsie, şanţuri, acostamente, reprofilare cu adaos de piatră şi defrişări.
     Pentru a se asigura calitatea şi, respectiv, caracterul conform al lucrărilor, acestea se execută  exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea fiind permanent verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.
 

Biroul de presă
26 august 2016