Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Atribuire contrat CMID

Atribuire contrat CMID

  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Atribuire contract Centrul de management al deşeurilor

            Astăzi, 15 iulie 2011, Comisia constituită la nivelul Consiliului Judeţean Cluj în vederea organizării procedurii de atribuire pentru obiectivul de investiţii „Centru de management integrat al deşeurilor în judeţul Cluj” a stabilit câştigătorul, asocierea SC Hidrocontrucţia SA, SC Iridex Group Construcţii SRL, SC AGIP Proiect SRL .

            „Am reluat procedura de evaluare, conformându-ne deciziei Comisiei Naţionale de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). După verificări şi analize am menţinut câştigătorul iniţial. Urmează perioada legală, de 10 zile, prevăzută pentru eventualele contestaţii, urmând ca apoi să semnăm contractul şi să începem implementarea efectivă a proiectului”, consideră d-nul Radu Bica, vicepreşedinte la Consiliului Judeţean şi preşedinte al Comisiei constituită la nivelul forului judeţean pentru atribuirea acestui contract.

            Licitaţia pentru acest obiectiv a început în data de 18.11.2010, câştigătoare fiind declarată iniţial aceeaşi asociere. Urmare a contestaţiilor depuse de către doi dintre participanţii la licitaţie, CNSC a decis reluarea procedurii.

            „Sperăm ca să nu mai înregistrăm întârzieri pe motive procedurale şi să implementăm cât mai repede acest proiect foarte important pentru clujeni. Avem fondurile necesare şi, în scurt timp, vom avea şi un sistem de management modern, conform, al deşeurilor la nivelul judeţului”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

            Perioada de execuţie a proiectului „Centru de management integrat al deşeurilor în judeţul Cluj este de 14 luni de la semnarea contractului, valoarea acestuia fiind de 103.012.221,9 lei. 

Biroul de presă

15.07.2011