Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Atribuire contract Laptele si cornul

Atribuire contract Laptele si cornul

                                                                               

                              CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Atribuire contract Laptele si cornul


     Cei peste 23 de mii de elevi din judeţul Cluj afectaţi de falimentul firmei Roland din Turda, responsabilă de distribuirea produselor de panificaţie în zonele 2 şi 3, respectiv Turda-Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi comunele arondate, vor beneficia din nou de cornurile prevăzute de programul ”Laptele şi cornul”.
    Comisia constituită în cadrul Consiliului Judeţean Cluj, a declarat câştigătoare oferta depusă de SC SUCCES NIC COM SRL Târgu Jiu, cu o propunere financiară de 0,23 lei fără TVA/bucată produs.
    ”Deocamdată nu am semnat contractul, ceilalţi competitori au dreptul de a contesta decizia comisiei, dar sper ca acest lucru să nu se întâmple. În cazul în care până luni nimeni nu depune contestaţie, de marţi, 18 decembrie, se va relua distribuţia produselor de panificaţie în cele două zone ale judeţului unde acum este sistată. Eu sper că luni vom semna contractul cu noul distribuitor şi cei 23 de mii de copii vor beneficia din nou de un drept legal, care pentru mulţi înseamnă foarte mult. În perioada în care a fost sistat acest program am făcut nişte economii la buget pe care nu mi le-am dorit şi nici nu doresc să mai avem parte de aşa ceva”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu.
     Precizăm că la modalitatea de atribuire a contractului a fost negocierea fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare. Au fost trimise invitaţii de participare către cinci firme, respectiv SC SOMPAN SRL Dej, SC VELPITAR SRL Cluj Napoca, SC BeWaMi Panexpert SRL Reghin, SC SUCCES NICOM SRL Targu Jiu şi SC FARKAS TRANS Turda. Dintre aceştia, au depus oferte SC VELPITAR SRL Cluj Napoca, SC SUCCES NICOM SRL Targu Jiu şi SC FARKAS TRANS Turda.
     Valoare estimată a contractului pentru cele două zone ale judeţului, este de 391.281 lei fara TVA, respectiv 86.645 euro la cursul B.N.R. licitat în 03.12. 2012 - 1 euro = 4.5159  lei.


Biroul de presă
11.12.2012