Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 23 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Atribuire contract managementul deseurilor

Atribuire contract managementul deseurilor

                                                                           

                                                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Atribuire contract Centru de management integrat al deşeurilor

     Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de autoritate contractantă, a finalizat procedura de atribuire a contractului de lucrări având ca obiect proiectarea şi execuţia “CENTRULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEŞEURILOR ÎN JUDEŢUL CLUJ “.  În urma aplicării criteriului de atribuire „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”, aşa cum acesta a fost prevăzut în documentaţia de atribuire, Comisia de evaluare a stabilit drept câştigătoare ASOCIEREA S.C. HIDROCONSTRUCTIA S.A., S.C. IRIDEX GROUP CONSTRUCTII S.R.L., S.C. ARGIF PROIECT S.R.L. cu o propunere financiară fără TVA de 103.012.221,90 lei. Sursa de finanţare este reprezentată de bugetul propriu şi fonduri europene, sub rezerva aprobării investiţiei de către Comisia Europeană.
    „Este un pas esenţial în implementarea sistemului integrat de management al deşeurilor la nivelul judeţului Cluj. Acest moment ne dă certitudinea că în cel mai scurt timp vom reuşi să atribuim şi celelate contracte, în aşa fel încât din această primăvară să începem construirea efectivă. În paralel, încă din cursul acestei luni, vom demara şi procedurile care vizează închiderea şi ecologizarea depozitelor de deşeuri urbane neconforme” a precizat d-nul Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.
    În continuare se vor derula procedurile care vizează contractele de Asistenţă tehnică pentru managementul SMID Cluj, de Asistenţă tehnică pentru supervizare lucrări pentru SMID, Achiziţionare de echipamente pentru colectarea deşeurilor, Construcţia CMID – depozit, staţia de sortare, staţia de tratare mecano-biologică, a drumurilor de acces şi a staţiilor de transfer precum şi închiderea şi ecologizarea rampelor neconforme.

Societăţi înscrise în procedură

1. ASOCIEREA S.C. HIDROCONSTRUCTIA S.A. S.C. IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL S.C. ARGIF PROIECT S.R.L.
2. ASOCIEREA S.C. CONFORT S.A. – ATZWANGER SPA – S.C. LADURNER IMPIANTI S.R.L. – S.C. VEL SERVICE S.A.
3. COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA – MARCOR EBRO S.A. – S.C. UNIO S.A.
4. ASOCIEREA STRABAG – ACI CLUJ S.A.
5. MESOGEOS SA GRECIA SUCURSALA ROMÂNIA


Biroul de presă
15.02.2011