Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asternerea primului strat de asfalt pe drumul judetean Turda - Bogata - Calarasi, aproape de finalizare

Asternerea primului strat de asfalt pe drumul judetean Turda - Bogata - Calarasi, aproape de finalizare

                                                                      
                               CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJInformare de presă
Ref. Aşternerea primului strat de asfalt pe drumul judeţean Turda - Bogata – Călăraşi, aproape de finalizare     În cadrul „Programului de lucrări de modernizare şi reabilitare” aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, lucrările de investiţii pe drumul judeţean DJ 161B Turda – Bogata – Călăraşi se desfăşoară în aceste zile prin aşternerea, pe ultimele sute de metri, a primului strat de covor asfaltic.
     Anterior, mai multe sectoare ale acestui drum judeţean au fost deja asfaltate urmând ca la finalul proiectului covorul de asfalt să acopere întregul tronson în lungime de 10 kilometri, de la kilometrul 30+647 până la kilometrul 40+647.
     În prezent se lucrează la aşternerea primului strat de asfalt (binder) pe ultimii 450 de metri, între kilometrul 35+400 şi kilometrul 35+850, tronson de drum care va lega celelalte sectoare asfaltate anterior. Investiţia va continua cu executarea de lucrări de aşternere a celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzură, cu inserţie de plasă geocompozit antifisură între cele două straturi.
     Lucrările de modernizare mai prevăd realizarea de şanţuri, şanţuri pavate cu beton, acostamente şi semnalizare rutieră.


Biroul de presă
11 noiembrie 2016