Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 14 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asternere asfalt pe DJ 109E Viile Dejului - Vad

Asternere asfalt pe DJ 109E Viile Dejului - Vad


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Se asterne asfalt pe drumul judetean 109E Viile Dejului - Vad     In cadrul programului de lucrari derulate de Consiliul Judetean Cluj in vederea intretinerii si imbunatatirii infrastructurii rutiere a judetului, a venit randul drumului judetean DJ 109E Viile Dejului – Vad sa intre in reparatii.
     Astfel, in aceste zile au fost executate si continua lucrarile de asternere de covor asfaltic pe mai multe sectoare de drum din tronsonul cuprins intre kilometrul 1+700 si kilometrul 8+900. In acelasi timp, au fost executate si alte lucrari de intretinere si reparatii ale drumului constand, in principal, in plombari si burdusiri.
     Tot in aceste zile, de pe sectoarele de drum deja asfaltate au fost extrase de catre un laborator specializat carote, in scopul verificarii calitatii stratului de asfalt, respectiv pentru determinarea grosimii si a consistentei acestuia.
     „Dupa cum am mai precizat in repetate randuri, ne propunem sa asfaltam nu doar mult ci si bine. De aceea, in paralel cu lucrarile de asfaltare si a unui numar cat mai mare de sectoare de drumuri judetene, ne vom asigura ca aceste lucrari sunt si de calitate, astfel incat sa reziste in timp. Acesta este motivul pentru care astfel de prelevari de carote si verificari ale calitatii lucrarilor vor avea loc in mod continuu, pe toata perioada derularii lucrarilor“ a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In perioada urmatoare, lucrarile vor continua pe acelasi tronson de drum cu asternerea de covor asfaltic pe alte sectoare.


Biroul de presa
3 mai 2017