Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asfaltare pe drumul judetean 108C

Asfaltare pe drumul judetean 108C


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: A demarat etapa de asfaltare pe drumul judetean 108C (DN 1) – Ardeova     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca pe drumul judetean DJ 108C, pe sectorul cuprins intre jonctiunea cu drumul national DN 1 si localitatea Ardeova, lucrarile de intretinere curenta si periodica au intrat in faza de asternere a covorului asfaltic. Sectorul vizat are o lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750.
     „Imbunatatirea infrastructurii acestui drum judetean asigura o legatura utila si rapida intre drumurile nationale DN1 si DN1R, facilitand, totodata, ca o adevarata poarta de intrare a Muntilor Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice de pe directiile Fantanele – Belis si Rachitele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Anterior lucrarilor de asfaltare, pe sectorul vizat s-au executat lucrari constand in burdusiri pe mari suprafete si alte tipuri de lucrari care au vizat fundatia sistemului rutier. De asemenea, pentru finalizarea completa a proiectului mai sunt prevazute lucrari de completare a acostamentelor, de curatare a santurilor si rigolelor si de desfundare a podetelor.
     Reamintim in acest context faptul ca, in cursul anului trecut, in continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins intre localitatile Ardeova si Manastireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050, au fost executate lucrari de asternere de covor asfaltic in doua straturi.


Biroul de presa
13 iunie 2018