Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asfaltare pe DJ Capusu Mare-Risca

Asfaltare pe DJ Capusu Mare-Risca
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa
Ref.: A inceput asfaltarea drumului judetean Capusu Mare – Risca


     Consiliul Judetean Cluj anunta demararea lucrarilor de asfaltare a sectorului de drum judetean, in lungime de 18,52 kilometri, cuprins intre localitatea Capusu Mare, respectiv jonctiunea cu drumul national DN1 si centrul localitatii Risca.
     „Acest drum judetean reprezinta, probabil, una dintre cele mai pitoresti rute alternative care pornesc din DN1 si care converg spre o zona montana extrem de apreciata de turisti - statiunea Belis-Fantanele. De asemenea, acest sector de drum este extrem de apreciat si de iubitorii automobilismului, anual desfasurandu-se aici numeroase probe speciale din campionatul european de raliu”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Mentionam in acest context faptul ca, incepand cu luna iulie a acestui an, pe drumul judetean DJ 103K Capusu Mare (DN1) – Agarbiciu – Dangau – Risca, intre kilometrul 9+435 si kilometrul 27+955, au fost efectuate o serie de lucrari pregatitoare in vederea asternerii covorului asfaltic, respectiv frezari, plombari, acostamente, desfundarea podetelor, curatarea santurilor si a rigolelor, etc.

Biroul de presa
21 august 2018