Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asfaltare pe DJ 107 S Gura Rasca -Maguri Racatau

Asfaltare pe DJ 107 S Gura Rasca -Maguri Racatau

 

                           

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

 

Informare de presă

Ref.  Lucrari de asfaltare pe DJ 107 S Gura Rasca - Maguri Racatau


Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta locuitorilor din zonă, a participantilor la trafic si a turistilor că pe drumul judetean DJ 107 S Gura Râsca – Măguri Răcătău au debutat lucrările de întretinere constând în asternere de covor asfaltic.

Fiind vorba de o zonă montană, am demarat în regim de urgentă reabilitarea acestui sector de drum judetean, pentru a profita astfel la maximum de conditiile meteorologice deosebit de prielnice realizării acestui tip de lucrări. În acest fel, locuitorii comunei Măguri Răcătău, dar si turistii care vizitează această frumoasă zonă a Muntilor Gilăului vor beneficia la începutul acestei toamne de cele mai bune conditii de transport”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Astfel, este vizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de 11 kilometri cuprins între Gura Râsca si localitatea Măguri Răcătău, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare, precum tratarea burdusirilor si plombări cu emulsie. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmează a fi realizate si alte operatiuni de întretinere constând în acostamente si santuri.

 

Biroul de presă

11 august 2017