Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asfaltare finalizata a tronsonului Hodaie - Feldioara, pe drumul judetean DJ 161E

Asfaltare finalizata a tronsonului Hodaie - Feldioara, pe drumul judetean DJ 161E

                                                                                 

                                 CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref. Asfaltare finalizată a tronsonului Hodaie – Feldioara, pe drumul judeţean DJ 161E


     Profitând de vremea încă prielnică pentru această categorie de lucrări, Consiliul Judeţean Cluj continuă seria intervenţiilor şi a lucrărilor finalizate pe drumurile judeţene.
     În acest sens, în decursul unei singure zile au fost demarate, executate şi finalizate lucrările de asfaltare a tronsonului de drum judeţean Hodaie – Feldioara situat pe DJ 161E. Deşi tronsonul asfaltat are o lungime de aproximativ o jumătate de kilometru, acesta este deosebit de important deoarece face legătura între două sectoare de drum anterior asfaltate, asigurând astfel o continuitate din perspectiva îmbunătăţirii calităţii infrastructurii rutiere, cu efecte pozitive în ceea ce priveşte asigurarea unei circulaţii normale, în condiţii de siguranţă, pe direcţia Hodaie – Feldioara – Cătina şi realizând, astfel, o legătură rapidă şi utilă între drumurile judeţene DJ 109C şi DJ 161F.
     „Dincolo de utilitatea evidentă a acestor lucrări şi de efectele benefice pe care le generează în ceea ce priveşte economia locală şi condiţiile de viaţă ale locuitorilor din zonă, e de apreciat mobilizarea care a făcut posibilă executarea lor într-o perioadă atât de scurtă. E dovada clară a faptului că se poate, motiv pentru care am cerut intensificarea la maxim a ritmului acestor lucrări pe care apropierea sezonului rece ne obligă să le finalizăm cât mai curând” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.


Biroul de presă
1 noiembrie 2016