Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Asfaltare drum spre partia Feleacu

Asfaltare drum spre partia Feleacu
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


 
Informare de presa
Ref. Se asfalteaza drumul judetean care duce spre partia de schi din Feleacu     Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din partea de est a comunei Feleacu, precum si turistii care tranziteaza drumul judetean 103T, faptul ca lucrarile de asfaltare a soselei care leaga DN1/E81 de partia de schi din Feleacu si, respectiv, de singurul circuit de bob alpin pe timp de vara din Transilvania, sunt in plina desfasurare.
     ,,Ne-am dorit sa imbunatatim infrastructura rutiera a acestui drum judetean intens circulat atat de felecani, cat si de iubitorii sporturilor de iarna, respectiv de turistii care aleg sa petreaca in timpul verii un tip liber de calitate, in cadrul parcului de distractii amenajat in zona partiei”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Sectorul vizat are o lungime de aproximativ 2,5 kilometri, mai exact intre pozitiile kilometrice 0+000 si 2+450, si reprezinta, practic, lungimea totala a drumului judetean DJ 103T.
     Anterior au fost executate lucrari pregatitoare in vederea asfaltarii constand in burdusiri si plombari cu beton asfaltic. Dupa asternerea covorului asfaltic, pentru finalizarea totala a lucrarilor se va mai realiza aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, curatarea santurilor si rigolelor, cosirea vegetatiei din vecinatatea carosabilului, precum si executarea de marcaje rutiere.
 
 
Biroul de presa
9 august 2018