Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Anunt intentie - licitatie pista aterizare si decolare

Anunt intentie - licitatie pista aterizare si decolare

                                                                         

                                                                          ROMÂNIA
                                                                    JUDEŢUL CLUJ
                                                           CONSILIUL JUDEŢEAN


Informare de presă 

Ref:Anunţ intenţie - licitaţie pistă aterizare – decolare


           Consiliul Judeţean Cluj a înaintat anunţul de intenţie al licitaţiei deschise având ca obiect atribuirea contractului de lucrări: „Pistă de decolare – aterizare de 3500 de metri (Etapa I: pistă de decolare – aterizare de 2220 metri) care a fost transmis spre publicare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
           „Anunţul de intenţie este în aşteptarea validării reprezentantului Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP). În momentul validării anunţului de intenţie acesta va fi publicat în SEAP şi Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Acest contract va duce la finalizarea unui punct important din proiectul nostru de dezvoltare şi modernizare a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca” consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
            Conform anunţului, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 15.07.2009, iar costul iniţial estimat este de peste 49.000.000 EURO. Sursa de finanţare o reprezintă surse proprii, din alocări ale Consiliului Judeţean Cluj, precum şi eventuala obţinere a unor finanţări din Programul Operaţional Sectorial de transport, Axa 2, Domeniul de intervenţie IV.

Biroul de presă
18.05.2009