Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Anunt de presa - Modernizare Complex servicii PINOCHIO

Anunt de presa - Modernizare Complex servicii PINOCHIO

ANUNŢ DE PRESĂ

MODERNIZARE ŞI DOTARE COMPLEX DE SERVICII PENTRU RECUPERAREA ŞI REABILITAREA COPIILOR CU HANDICAP SEVER „PINOCHIO”  

 

Cod SMIS: 40748 

Data publicării: august 2013 

Beneficiar: Unitatea Administrativ – Teritorială Judeţul Cluj

Programul Operaţional Regional 2007-2013

Valoarea totală a proiectului: 1.169.479,60 LEI

Finanţarea nerambursabilă asigurată de Uniunea Europeană:  939.676,86 lei

Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Organism Intermediar: Agenţia de Dezvoltare Regională Nord - Vest  

 

Consiliul Judeţean Cluj a emis în data de 05.08.2013, în calitate de beneficiar, ordinul de începere a lucrărilor de  modernizare şi dotare a imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. B.P.Haşdeu nr.10, judeţul Cluj, care găzduieşte Complexul de servicii pentru recuperarea şi reabilitarea copilului cu handicap sever „PINOCHIO”. Execuţia lucrărilor care vizează modernizarea unei suprafeţe totale de 728,00 mp va demara în data de 12.08.2013, acestea urmând a fi  finalizate în termen de maxim 12 luni de la semnarea contractului cu societatea câştigătoare a licitaţiei organizate în acest sens.

         Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea calităţii serviciilor oferite copilului cu handicap neuropsihic sever la Complexul de servicii pentru recuperarea şi reabilitarea copilului cu handicap sever „PINOCHIO” din Cluj-Napoca, prin îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite acestora, în contextul unei politici active care are rolul de a le garanta o  viaţă plină şi decentă în condiţii care să le asigure demnitatea, siguranţa, să le formeze autonomia şi să le faciliteze participarea activă la viaţa colectivităţii.

        Rezultate estimate: 

  • O clădire reabilitată/modernizată şi pregătită pentru funcţionarea Complexului de servicii pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu handicap sever “PINOCHIO”;
  • 22 copii care vor beneficia de infrastructura reabilitată/modernizată/echipată - infrastructura pentru servicii sociale, din care 16 copii găzduiţi în regim rezidenţial şi 6 copii aparţinând componentei de zi a complexului. 

        Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa de e-mail cjc@cjcluj.ro

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.