Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Anunt achizitie imobil Spital Pediatric Monobloc

Anunt achizitie imobil Spital Pediatric Monobloc


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

 

Informare de presă

Ref.: A fost postată documentatia de atribuire privind achizitia unui imobil pentru viitorul Spital Pediatric Monobloc

 

            Consiliul Judetean Cluj a postat, pe pagina oficială de internet a institutiei, documentatia de atribuire privind achizitia publică a unui imobil - teren si constructie care să găzduiască viitorul Spital Pediatric Monobloc.

            „Până în data de 19 octombrie, toti cei interesati să vândă un imobil ce corespunde cerintelor din documentatie, sunt asteptati să depună oferte la sediul Consiliului Judetean. După această etapă, în functie de interesul manifestat de ofertanti, vom sti dacă putem cumpăra o clădire deja existentă sau vom trece la achizitia unui teren pe care să construim un spital menit să reunească sectiile împrăstiate azi în tot orasul”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

            Potrivit documentatiei, forul administrativ judetean intentionează achizitionarea unui imobil cu o suprafată cuprinsă între 3,15 si 5,5 hectare, cu o suprafată utilă a constructiei de circa 15.000 mp, respectiv cu o suprafată construită desfăsurată de aproximativ 20.000 mp. Imobilul în cauză trebuie să fie situat pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca sau în intravilanul localitătilor limitrofe acestuia. Constructia trebuie să fie usor accesibilă, să fie dotată cu utilităti, să aibă o vechime de maxim 20 de ani, cu posibilitatea de a fi modificată în vederea adaptării acesteia la destinatia de „Spital pediatric monobloc".

            Conditiile tehnice minime ale imobilului ce urmează a fi achizitionat, precum si documentele obligatorii pe care ofertantii trebuie să le depună sunt detaliate în Documentatia de atribuire ce poate fi consultată accesând link-ul: http://www.cjcluj.ro/anunt-achizitie-imobil-pentru-spital-pediatric-monobloc/. Departajarea ofertantilor care îndeplinesc conditiile minime se va face în functie de criteriile de ierarhizare si factorii de evaluare stabiliti, de asemenea, în documentatia de atribuire.

 

            Biroul de presă

            11 octombrie 2018