Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Ample lucrari de intretinere pe DJ 108C

Ample lucrari de intretinere pe DJ 108C


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Ample lucrari de intretinere pe drumul judetean 108C (DN 1) – Ardeova     Consiliul Judetean Cluj anunta locuitorii din zona si participantii la trafic ca pe drumul judetean DJ 108C, pe sectorul cuprins intre jonctiunea cu drumul national DN 1 si localitatea Ardeova, au demarat si se afla in plina desfasurare ample lucrari de intretinere curenta si periodica ce se vor finaliza cu asternerea unui covor asfaltic cu o grosime de 6 centimetri. Sectorul vizat are o lungime de 5,7 kilometri, de la kilometrul 28+050 la kilometrul 33+750.
     „Aceste lucrari de intretinere si imbunatatire a infrastructurii rutiere au rolul de a permite o legatura utila si rapida intre drumurile nationale DN1 si DN1R. Totodata, odata imbunatatit, acest sector de drum judetean va inlesni, ca o veritabila poarta de intrare in Muntii Apuseni, traficul rutier spre zonele turistice pe directiile Fantanele – Belis si Rachitele – Doda Pilii – Ic Ponor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In aceasta faza a lucrarilor se executa burdusiri pe mari suprafete si alte tipuri de lucrari care vizeaza fundatia sistemului rutier.
     Reamintim in acest context faptul ca, in cursul anului trecut, in continuarea acestui sector de drum, pe tronsonul cuprins intre localitatile Ardeova si Manastireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050, au fost executate lucrari de asternere de covor asfaltic in doua straturi.


Biroul de presa
25 aprilie 2018