Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Al cincilea curs gratuit la Scoala de Arte

Al cincilea curs gratuit la Scoala de Arte


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Al cincilea curs gratuit al Scolii de Arte Cluj, de chitara clasica si muzica folk     Scoala Populara de Arte Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean, organizeaza in perioada 4-8 iunie a.c., la sediul de pe str. Fabricii de Zahar nr. 51, cel de-al cincilea curs al sau gratuit, din totalul de noua preconizate.
     Dupa primele patru cursuri gratuite - initiere in pian, acordeon, orga electronica, design vestimentar, decoratiuni interioare, chitara electrica si bas – institutia de cultura clujeana organizeaza cursul de chitara clasica si folk, sustinut de expertul Cristian Zaharia, orarul cursurilor fiind urmatorul: Luni 4 iunie intre orele 19.00 – 21.00, Marti 5 iunie intre orele 17.00 – 19.00, Miercuri 6 iunie intre orele 15.00- 17.00, Joi 7 iunie intre orele 18.00 -20.00, Vineri 8 iunie intre orele 16.00 – 18.00.
     Prin organizarea acestor cursuri intentia Scolii de Arte Cluj este ca la final participantii sa realizeze daca dragostea si inclinatia lor catre arta sunt indeajuns de puternice pentru a putea fi fructificate in mod organizat, incepand cu toamna lui 2018, in cadrul cursurilor omologate ale institutiei.
     Cristian Zaharia s-a nascut in anul 1996 la Baia Mare, a absolvit Liceul de Arta din Baia Mare la sectia interpretare chitara. In prezent studiaza chitara la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca sub indrumarea profesorilor Constantin Andrei si Istvan Beke. A castigat Concursul Debutantilor in Jazz organizat de Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca in 2016; Festivalul National de Chitara „De la Baroc la Rock”, din Sibiu, in anul 2016 si mentiune la Festivalul International de Chitara Clasica „Eduard Pamfil”, in 2017.
     Mentionam in acest context faptul ca inscrierile la acest curs pot fi facute pe adresa de e-mail a Scolii de Arte Cluj, scoaladeartecluj@yahoo.com

Biroul de presa
25 mai 2018