Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Adresa retragere licente trasee judetene

Adresa retragere licente trasee judetene

                                              

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare  de  presă
Ref: Adresă retragere licenţe de trasee judeţene

      Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost informat că Agenţia Teritorială ARR Cluj a întocmit adresele de retragere a „unor licenţe de trasee judeţene”. 
      „Am primit prin fax o adresă, foarte laconică, de altfel, prin care eram informat că ``Agenţia  ARR Cluj a întocmit adresele de retragere a licenţelor de traseu către operatorii de transport care efectuează traseele`` menţionate de noi în corespondenţa cu această instituţie. De asemenea, mai sunt informat că adresele ``au fost transmise prin poştă`` şi că ``îşi fac efectul de la data luării la cunoştinţă de către operatorii de transport``. În aceste condiţii, având în vedere faptul că operatorii vizaţi, în speţa în cauză firma Fany, pot refuza primirea corespondenţei sau pot susţine că nu le-a parvenit o asemenea adresă, am solicitat Agenţiei Teritoriale ARR Cluj să ne notifice momentul în care vor primi confirmarea de primire a acestei adrese şi, în cazul în care trec mai mult de trei zile de la momentul expedierii până la cel al confirmării să procedeze la altă modalitate de transmitere. Există curierat rapid, adresa se predă pe bază de semnătură şi cred că se putea apela la această modalitate din start, deoarece retragerea acestor licenţe este extrem de importantă în contextul implementării sistemului de transport metropolitan, solicitat de cetăţenii din comunele limitrofe şi aprobat de consiliul judeţean”, a precizat Horea Uioreanu.
    Reamintim că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a solicitat Agenţiei Teritoriale ARR Cluj încă din 4 martie 2014 retragerea licenţelor de traseu ale firmei Fany din comunele limitrofe municipiului Cluj-Napoca.

Biroul de presă
11 aprilie 2014