Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 27 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Actiuni de control - salubrizare localitati

Actiuni de control - salubrizare localitati

                                                                             

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Acţiuni de control privind salubrizarea localităţilor


           Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, urmare a solicitării adresate de către Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Cluj, a pus la dispoziţia acestei instituţii baza de date şi informaţiile necesare pentru organizarea unor acţiuni de control care vizează salubrizarea localităţilor, a cursurilor de apă, respectiv a căilor de comunicaţii (inclusiv parcări), din judeţ. 
           Acţiunea de control se va derula cu începere din luna în curs şi vor fi vizate toate primăriile din judeţul Cluj, S.C. Hidroconstrucţia S.A. Cluj, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale S.A. – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj, Ocoalele silvice Dej, Huedin, Mărgău, Someşu Rece, Gilău-Valea Ierii, Gherla şi Beliş.
           Sancţiunile cu amenda contravenţională în situaţia nerespectării legislaţiei specifice privind managementul deşeurilor sunt de la 10.000 de lei la 20.000 de lei pentru agenţii economici şi de la 3.000 de lei la 15.000 de lei pentru administraţiile publice locale.

Biroul de presă
11.09.2009