Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Actiune plantare 400 stejari

Actiune plantare 400 stejari

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

 

Informare de presă 

Ref: Acţiune plantare 400 de stejari 

             Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, împreună cu 50 de elevi ai Colegiului Naţional “George Bariţiu” din Cluj-Napoca a participat astăzi, 2 aprilie  2013,  la o acţiune de plantare  a 400 de puieţi de stejar, în zona satului Gheorghieni. 

Această manifestare s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor, fiind prima etapă din cadrul proiectului mai amplu care vizează înfiinţarea Parcului “George Bariţiu”. Astfel, prin implementarea proiectului ecologic Parcul “George Bariţiu”, elevii colegiului au pus baza viitorului parc, prin muncă voluntară. Evenimentul s-a dorit a reprezenta un mod practic de consolidare a educaţiei pentru mediu la nivel global şi, totodată, şi-a propus să crească gradul de conştientizare al elevilor şi nu numai cu privire la importanţa plantării copacilor.

Trebuie amintit totodată faptul că această acţiune de voluntariat menită să protejeze mediul înconjurător prin implicarea elevilor în activităţi de plantare a unor pomi în zonele afectate s-a derulat în cadrul Săptămânii Altfel, bucurându-se de sprijinul Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva.       

 

 

Biroul de presă 

01.04.2013