Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Actiune cu statia mobila la Viisoara

Actiune cu statia mobila la Viisoara

     

  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

 

Informare de presă

Ref: Acţiune cu staţia mobilă a DJEP în comuna Viişoara

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, continuă activităţile de preluare a documentelor pentru tipărirea cărţilor de identitate în comunele de pe raza judeţului Cluj.

Astfel, o echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj (DJEP) se va deplasa mâine, 13 septembrie a.c., în localitatea Viişoara, judeţul Cluj, cu staţia mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea cărţilor de identitate.

Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate, sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani sau cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, sunt invitaţi să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate, cu începere de la ora 09.00, la sediul ,,Casa Udrea – Sănătate pentru Toţi.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate (de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare), angajaţii DJEP beneficiază de sprijinul primăriei şi al organelor de poliţie locale.

În conformitate cu prevederile legale, cetăţenii sunt obligaţi să se prezinte, în termen de 15 zile de la împlinirea vârstei de 14 ani sau înainte cu cel puţin 15 zile de la expirarea valabilităţii actului de identitate deţinut, la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor la care sunt arondaţi cu domiciliul sau la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, Str. Aviator-Bădescu, nr. 7-9, pentru a solicita eliberarea cărţii de identitate, respectiv intrarea în legalitate.

Biroul de presă 

12.09.2012