Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 20 Iulie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Acces restrictionat la Muzeul din Ciucea

Acces restrictionat la Muzeul din CiuceaCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Acces restrictionat la Muzeul din Ciucea ca urmare a fenomenelor meteorologice extreme     Muzeul Memorial ,,Octavian Goga” Ciucea, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, informeaza publicul interesat asupra faptului ca, pana in data de 26 septembrie a.c. acesta va fi inchis pentru vizitare.
     Aceasta masura a fost luata ca urmare a fenomenelor meteorologice extreme de la sfarsitul sapamanii trecute, ce au afectat si localitatea Ciucea, cand foarte multi arbori de dimensiuni mari au fost doborati partial sau total de vant, in prezent constituind un real pericol pentru vizitatori.
     Astfel, in intervalul de timp anterior mentionat, intregul personal al institutiei muzeale va fi implicat in lucrari de degajare a aleilor de acces, de inlaturare a materialului lemnos dislocat, pentru a elimina orice risc potential atat pentru turisti, cat si pentru lucrarile de conservare.
     Publicul vizitator este asteptat, din nou, incepand cu data de 26.09.2017 in localitatea Ciucea, sa descopere acest loc incarcat de istorie, parte importanta a patrimoniului cultural national.


Biroul de presa
20 septembrie 2017