Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Boboc pentru o zi la FSPAC

Boboc pentru o zi la FSPAC


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. „Boboc pentru o zi” la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii


     Serviciul Management de caz Protectie Speciala Copii in Servicii de tip Rezidential din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), institutie de interes judetean care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, in colaborare cu Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes- Bolyai, organizeaza evenimentul „Boboc pentru o zi”.
     Manifestarea va avea loc vineri, 23 martie 2018, incepand cu ora 12.00, scopul acesteia fiind acela de a ajuta copiii si tinerii aflati cu masura de protectie speciala in unitatile rezidentiale ale DGASPC Cluj sa se familiarizeze cu mediul academic, intr-un mod relaxant.
     In acest sens, participantii vor avea oportunitatea de a asista la un curs sustinut de Lect. Univ. Dr. Corina Rotar, din cadrul Departamentului de Comunicare, vor vizita amfiteatrul, respectiv salile de curs si vor lua masa de pranz la restaurantul facultatii, avand astfel ocazia sa interactioneze si cu tinerii studenti.


Biroul de presa
22 martie 2018