Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > A inceput asfaltarea pe DJ 109D

A inceput asfaltarea pe DJ 109D


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: A inceput asfaltarea pe drumul judetean DJ 109D Sic – Coasta – Visea


     Lucrarile demarate de Consiliul Judetean Cluj pe drumul judetean 109D Sic – Coasta – Visea au intrat in etapa de asternere a covorului asfaltic.
     „Imbunatatirea acestui drum judetean contribuie la asigurarea unui trafic rapid si in conditii de siguranta pentru locuitorii din zona precum si a unui acces facil la mai multe obiective de mare interes turistic precum Manastirea de la Nicula, Lacul stiucilor de la Sacalaia sau Rezervatia naturala Stufarisurile de la Sic”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Dupa ce, in prealabil, pe un tronson de drum in lungime de 5,8 kilometri cuprins intre pozitiile 17+900 si 23+700, s-au executat lucrari de reciclare cu adaos de ciment si lianti, cu cilindrare, au fost demarate lucrarile de asfaltare a acestui tronson. Pana in acest moment a fost deja asfaltat un sector de drum in lungime de peste un kilometru, pe ambele sensuri de circulatie.
     Lungimea totala a sectorului vizat de lucrarile de intretinere este de 23,7 kilometri, de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 23+70, urmand ca, pe portiunile ramase, sa se execute lucrari de refacere a sistemului rutier constand in burdusiri, plombari cu emulsie bituminoasa, plombari cu beton asfaltic, completari de acostamente si curatarea santurilor si rigolelor. Anterior, au fost executate burdusiri si plombari pe raza localitatii Sic.


Biroul de presa
25 iulie 2018