Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Participarea CJC la Târgul "UNIVERSITARIA"

Participarea CJC la Târgul "UNIVERSITARIA"

                                                                                

 

                               CONSILIUL JUDEŢEAN


Informare de presă

Ref: Participarea Consiliului Judeţean Cluj la cea de-a X–a ediţie a Târgului “Universitaria”


În perioada 19 - 21 noiembrie a.c., la Centrul Expoziţional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu F.N., s-a desfăşurat cea de-a X–a ediţie a Târgului Internaţional Specializat în Servicii Academice “Universitaria”.
Consiliul Judeţean Cluj a participat la această manifestare cu un stand în cadrul căruia au fost prezentate principalele proiecte aflate în curs de derulare: Noul Stadion “Ion Moina”, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, proiectele care vizează promovarea şi dezvoltarea potenţialului turistic al judeţului etc. De asemenea, în vederea eficientizării activităţii de comunicare cu cetăţenii, au fost distribuite vizitatorilor acestui târg o serie de materiale informative – pliante şi fluturaşi – cuprinzând informaţii referitoare la atribuţiile Consiliului Judeţean, datele de contact ale acestuia şi ale instituţiilor care funcţionează sub autoritatea sa, programul de audienţe al conducerii, programul de relaţii cu publicul, aplicarea de către Consiliul Judeţean Cluj a principiilor democraţiei participative, liberului acces la informaţii de interes public, transparenţei decizionale etc.
Standul Consiliului Judeţean Cluj s-a bucurat de un real interes în rândul vizitatorilor, un număr extrem de important dintre aceştia solicitând informaţii despre proiectele prezentate, cele mai multe întrebări fiind legate de proiectul Stadionului “Ion Moina”.  


Biroul de Presă
21.11.2008