Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > 75 de editii ale Targurilor Produs de Cluj

75 de editii ale Targurilor Produs de Cluj


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: 75  de editii ale Targurilor Produs de Cluj


     Asociatia Produs de Cluj, entitate care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a aniversat la Campia Turzii a 75-a editie a targurilor dedicate producatorilor si artizanilor. Deoarece evenimentul a coincis cu Ziua Internationala a Copilului, activitatile desfasurate in targ au fost unele dedicate special celor mici.
     „Nu exageram daca spunem ca anul acesta municipiul Campia Turzii a fost capitala copilariei. Impreuna cu autoritatile locale si cu o serie de institutii ale statului am reusit sa le dam celor mici ocazia de a deveni, chiar si numai pentru cateva minute, politisti, militari, ambulantieri, pompieri salvatori, bucatari sau artisti. Concomitent, copiii au avut ocazia de a se bucura de ziua lor urmarind demonstratiile organizate de jandarmerie si politie, s-au distrat la spectacolele de papusi si magie si au profitat din plin de tot ceea ce Targul Produs de Cluj ofera vizitatorilor. Evenimentul de la Campia Turzii a fost un bun exemplu de colaborare intre autoritatile administratiei locale si institutiile specializate ale statului si, totodata, o ocazie pentru cetateni de a cunoaste oamenii care asigura ordinea si linistea publica, care sunt pregatiti sa ne apere sau sa ne ajute la nevoie, in alt mediu decat cel obisnuit”, a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Ca de obicei, la targul de la Campia Turzii au fost prezenti artizani si mici fermieri clujeni care au expus pe standurile Asociatiei Produs de Cluj preparate si articole indragite de copii, de la turta dulce, ciocolata si prajituri de casa, la jucarii lucrate de mana, bijuterii, costume populare, ceramica, obiecte de marochinarie, miere de albine, sucuri si lavanda.
     La evenimentele desfasurate in cele trei zile, organizate in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Campia Turzii, au participat si institutii precum Jandarmeria Romana, Politia Locala si cea nationala, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Ambulanta si Armata.

Biroul de presa
4 iunie 2018