Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > 21.000 de spectatori la WonderPuck

21.000 de spectatori la WonderPuck


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ
Informare de presă
Ref.21.000 de spectatori s-au bucurat de WonderPuck 2018

     Cea de-a doua editie a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit la finalul saptamanii trecute nu mai putin de 21.000 de participanti. Artisti din 8 tari au insufletit timp de trei zile scenele din Cluj-Napoca (in Piata Unirii si Piata Muzeului) si de la Castelul de la Bontida.
     Clujenii au fost prezenti, cu mic, cu mare, pe tot parcursul editiei din acest an a Festivalului Stradal WonderPuck in spatiile special amenajate pentru copii (la Scena Mare si Scena Mica din Piata Unirii si in curtea Castelului Bánffy de la Bontida ) si adolescenti (in Piata Muzeului).
     Artisti veniti din 8 orase au evoluat la patru scene, in 30 de spectacole si 8 concerte. De asemenea, sute de copii au participat la cele 30 de ateliere organizate in cadrul festivalului clujean.
     Evenimentele programate in Piata Unirii au reunit 17.500 de spectatori, in Piata Muzeului au fost prezenti 1.000 de participanti, in timp ce la Bontida s-au bucurat de spectacole si ateliere aproximativ 2.500 de persoane. In total, WonderPuck 2018 a reunit in jur de 21.000 de spectatori.
     Evenimentul a avut loc intre 14 si 16 septembrie 2018 si a fost organizat de Teatrul de Papusi „Puck”, Asociatia Esua si Clubul „Lions”, cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj, al Primariei Municipiului Cluj-Napoca si al Administratiei Fondului Cultural National.
     Participarea la toate evenimentele din cadrul WonderPuck 2018 a fost gratuita!
     Sponsori si parteneri: Iulius Mall, Banca Transilvania, Carbochim, Turkish Airlines, Grup Transilvae, Grand Hotel Napoca, Nobila Casa, PMA Invest, Amprenta Advertising, Eximtur, Darkaffe by Dorota, Rondocarton, Vitacom Electronics, Bronto, FSP Global, Aegon, Sport Addict, Spot Optik, Jolly, Stegaroiu si Asociatii, Clubul Leo Bastion, Autovenetia, Teatrul de Papusi Prichindel din Alba Iulia, Copyland Trading si Consulatul General al Ungariei Cluj-Napoca.
     Parteneri media: Cartoon Network, Transylvania Trust, Radio Romania Cluj, Tvr Cluj, Impuls Radio, Napoca FM, Transilvania Reporter, Cluj Life, Radio Info Trafic, CTP Cluj-Napoca, Paprika Rádió  Agnus Rádió, Transindex, Szabadság, Játéktér, Erdely TV, esemeny.ro, erdely.ma.


Despre Teatrul de Papusi „Puck”
Teatrul de Papusi „Puck” a fost infiintat 1950 si se afla in subordinea Consiliului Judetean Cluj. Palmaresul institutiei cuprinde 300 de premiere, atat la sectia romana, cat si la cea maghiara, precum si importante premii si nominalizari. Repertoriul actual al Teatrului de Papusi „Puck” este alcatuit din aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii. Incepand cu anul 2002, institutia clujeana este gazda Festivalului International al Teatrelor de Papusi si Marionete „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a initiat Festivalul Stradal „WonderPuck”, un eveniment dedicat intregii familii.

Biroul de presa
17 septembrie 2018